top of page
Kopie van foto JFF flashmob zmeer.jpg

Cadenzaplein 

12.00 - 17.00 AmbachtenWerkplaats voor kinderen

13.00 - 13.15 Warm Water Jeugdtheater

13.30 - 14.00 Bring me the Elephant

14.00 - 14.30 Blaaskaak

15.00 - 15.15 Russell

 

Muzikale verrassingen 

Van jong Zoetermeers talent tot de professionele brass raveband Blaaskaak maken van deze dag een feestje op het Cadenzaplein. 

Upcycle workshops  

Het is hip om je eigen spullen te maken. We gaan dit doen met upcyclen, dat is het omtoveren van (oude) materialen tot mooie en bruikbare producten. We worden hierbij geholpen door vrijwilligers van de KinderAmbachtenWerkplaats Piëzo. Tijdens het UITfestival kunnen kinderen zelf een aantal producten leren maken, die ze daarna ook mee naar huis mogen nemen.


Pimp je eigen tasje
Je krijgt een tasje, gemaakt van oude lappen, die je zelf mag pimpen. Neem pailletten, kralen, knopen en lapjes en ga aan de slag.

Sieraden van fietsbanden
Van oude binnenbanden vanuit onze fietsenwerkplaats maken we prachtige en kunstige sieraden. Zoals armbanden, een ketting of oorbellen. 
 
String Art 
Van een oude tafel of kast die in onze houtwerkplaats in stukken is gezaagd hebben we de basis gemaakt voor jouw eigen kunstwerk! Je maakt op een plankje van hout een schets met spijkers en maakt het geheel af met gekleurde draden van wol, acryl of katoen.

 

bottom of page