top of page
2022-02-03 Voorde RESPECT -JettenFoto-12.jpg

WILD in de stad! Op safari in Zoetermeer.

Bezoek Museum De Voorde en krijg een sneak peek van de nieuwe tentoonstelling over de verrassende natuur van Zoetermeer. De opbouw van deze tentoonstelling is nog in volle gang. Daardoor is er voor jou alle kans om mee te doen en te denken tijdens het UITfestival Zoetermeer. 

 

Kom langs op: 

  • vrijdag 9 september tussen 19.00 – 21.00 uur

  • of op zaterdag 10 september tussen 12.00 – 17.00 uur. 
     

 

In opbouw: WILD in de stad! Op safari in Zoetermeer.

Overal in de stad zie je natuur. Soms heel goed, zoals in de parken, tuinen en plantsoenen. Soms wat meer verstopt, tussen de stoeptegels of tussen de voegen in de muren van je huis. 

Binnenkort opent bij Museum De Voorde de tentoonstelling ‘WILD in de stad! Op safari in Zoetermeer.’ Daar ervaar je hoe de natuur zich heeft aangepast naar de stad en vice versa. Kom langs en maak kennis met de 9 hoofdrolspelers uit deze tentoonstelling. Ook hebben we jouw hulp nodig! Namelijk met het kiezen van de nieuwe ambassadeur van Zoetermeer. Kom je ook?

RESPECT!

Bezoek de hedendaagse kunsttentoonstelling ‘RESPECT! Perspectieven in de hedendaagse Kunst.’ in Museum De Voorde. Ontdek de werken van 18 gerenommeerde en upcoming kunstenaars. 

Deze tentoonstelling is te bewonderen op 9 én 10 september. Wil je graag meer weten over deze prachtige stukken? Lees dan op 10 september alle achtergrondinformatie in de recente publicatie van ‘RESPECT!’ Deze publicatie is beschikbaar bij Museum De Voorde. Of kom langs op vrijdag 9 september en laat de rondleiders je meenemen langs de tentoonstelling, dan vertellen zij meer over de kunstenaars en hun kunstwerken. 


bottom of page