expositie-michel-verhoef.png

Expositie straatfotograaf Michel Verhoef

Datum: 10 - 19 september
Locatie: Online en FORUM

 

Michel Verhoef legt dit jaar vast hoe wij het UITfestival vieren met de Zoetermeerders. Michel is een straatfotograaf en mensen spelen een grote rol in zijn kunstprojecten. Hij zoekt naar het beslissende moment om deze verrassend en weergaloos in beeld te brengen. 

 

Wanneer en waar? 

Tijdens het gehele UITfestival van 10 tot 19 september maakt Michel foto’s bij diverse activiteiten. Na afloop selecteert hij de prachtige plaatjes en wij, maar ook onze culturele partners, delen deze online. 

 

De expositie bewonderen?

Wil jij de expositie ook fysiek bewonderen? Leuk! Na het vieren van het UITfestival worden de mooiste plaatjes geselecteerd en geëxposeerd in het FORUM.

Deelnemer van Franx

Leuk om te weten is dat Michel Verhoef deelnemer is van Franx. Mocht jij nou niet weten wie Franx is.. Franx biedt een podium voor professionele kunstenaars, waarbij er bijzonder aandacht is voor lokale en jonge makers die nú een actueel verhaal te vertellen hebben. De kunst wordt tentoongesteld in twee expositieruimten (de grote ‘showroom’ en de galerij), een makerswinkel, horeca en het kantoor van het projectbureau. Franx wordt een katalysator voor nieuwe connecties en (lokaal) debat.

Ben je nieuwsgierig geworden? Lees dan meer over ze op de website van Kunstgarage Franx.