HEADLINERS CADENZAPLEIN « TERUG

Naast dat er een goede indruk wordt gegeven van wat er op cultureel gebied te beleven is in Zoetermeer zullen ook een aantal bekende nationale en internationale artiesten het podium betreden!

 

THE BLUEBETTES
Deze all-female tributeband brengt de swingende jaren zestig naar festivals, theaters en feesten. Beehives, fingersnapping en hipshaking tot u erbij neervalt!

Om 19.40 uur geven zij een spetterende preview van de nieuwe theatertour ‘Best of the Sixties’.

Valt het in de smaak? Op 9 mei 2019 staan zij met de hele show in het Stadstheater!

Swing en geniet!

 

TOMMIE CHRISTIAAN

Tommie is bij het grote publiek bekend geworden als ‘Zorro’. De afgelopen periode speelde hij Emilio Estefan in ‘On your feet’ en na zijn optredens bij ‘De beste zangers’ is er geen twijfel mogelijk; Tommie is een fantastische zanger! Vanaf oktober staat hij met zijn eigen theatershow ‘In een ander licht’ door heel het land.

Op 23 oktober speelt Tommie in het Stadstheater maar op het UITfestival Zoetermeer geeft hij om 20.40 uur al een preview van wat we kunnen verwachten!

 

SYMFO CLASSICS

Symfo Classics – The Best of Symphonic Rock is inmiddels een begrip in het circuit van Nederlandse popzalen. Een grote herkenbaarheid voor een breed publiek (maar ook voor ‘diehard’ fans van het genre) is gegarandeerd. Een unieke live-ervaring waarbij genieten met oren, ogen én met gevoel centraal staat.Topvocalisten Edward Reekers en Cindy Oudshoorn (beiden ex-Kayak) en Martin van der Starre (o.a. ‘Woodstock the Story’) vertolken samen met een fantastische band met o.a. Rob Winter (ex-Kayak, Marco Borsato, Robby Valentine) wederom vele wereldhits en hoogtepunten uit het rijke oeuvre van de symfonische rock. Verwacht een best of van de eerste twee tours!

Om 21.00 uur sluiten zij het UITfestival af. Op 29 december staan ze met de show in De Boerderij.