HEADLINERS STADSTHEATER « TERUG

Het nieuwe theaterseizoen belooft een aantal mooie shows! Tijdens het UITfestival Zoetermeer geven een aantal theaterpersoonlijkheden vast een kleine preview van hun voorstellingen. Wat dachten jullie van deze toffe artiesten?

 

SOUNDOS

Wekenlang was zij het gespreksonderwerp tijdens Expeditie Robinson 2017 maar cabaretier Soundos is meer!  Met Niets te verliezen toont Soundos haar pure zelf: droogkomische humor, hilarische anekdotes samen met haar innemende persoonlijkheid. Ze stelt zich kwetsbaar op. Waarom? Omdat ze gewoon niets te verliezen heeft. Ze neemt geen enkel blad voor de mond! Om 14.20 uur geniet je in de Grote Zaal van een korte preview van de theatervoorstelling waarmee zij op 13 februari in de Kleine Zaal staat in het Stadstheater.

 

STEVEN BRUNSWIJK

Steven Brunswijk is bekend als de Braboneger sinds zijn Dumpert-filmpje “Gewoon Betalen” op GeenStijl meer dan 400.000 keer is bekeken.

Sindsdien is Steven ontdekt door honderdduizenden mensen op internet en minstens zo vaak bekeken op YouTube. Met zijn niet te evenaren taalgebruik, zijn eenvoudige visie op de samenleving en keiharde uitspraken in onvervalst Tilburgs dialect, weet hij de harten van Nederlanders te veroveren. Om 16.20 uur geeft hij een preview in de Grote Zaal van zijn nieuwe voorstelling Van Slaaf tot Meester. De show is op 16 mei 2019 in het Stadstheater te zien.

 

MAGDA MENDES

Magda Mendes, geboren en getogen in Lissabon, woont sinds tien jaar in Rotterdam en heeft de afgelopen jaren de Rotterdammers kennis laten maken met de uit Lissabon afkomstige Fado. Zij tourde met haar programma ‘Silencio! de fado dwaalt door Rotterdam’ langs alle uithoeken van de havenstad en bereikte zo een groot publiek.

Met haar nieuwe programma Oliveiras slaat ze een nieuwe weg in, verlaat ze de stad. Samen met Ward Veenstra schreef ze liedjes die stem geven aan verhalen die aan het vuur ontsnapt zijn. In de Kleine Zaal neemt zij je om 14.00 uur even mee naar Portugal. De show is op 29 mei 2019 in het Stadstheater.

 

MAAME JOSES

In 2012 deed zij mee aan The Voice of Holland en kwam tot de halve finale. Soulvolle liedjes recht uit het hart, dat typeert singer songwriter Maame Joses. Akoestisch op gitaar of voluit met band, ze verrast door eigenzinnige covers en zelfgeschreven materiaal. Een diepe stem neemt de luisteraar mee naar haar beleving, haar verhaal. Om 16.40 sluit zij af in de Kleine Zaal.  Op vrijdag 7 december geeft zij in het Stadstheater een concert in combinatie met ook live stylingtips want deze toffe zangeres is ook nog eens een super styliste! Look good, feel happy!