Gezinswandeling Seghwaert in het kader van de Dag van de Architectuur

Datum: 12 september

Tijd: 12.00 - 15.00 uur

Locatie: Hof van Seghwaert: Gaardedreef 169,  Zoetermeer (achter Kern Kinderopvang)

Toegang: gratis

Verken met de (klein)kinderen de wijk Seghwaert. De speel-speurtocht komt langs heel veel speeltuintjes, bijzondere houtskeletbouw woningen, parken, tunnels en een enkel kunstwerk. De wandeling is op eigen gelegenheid, met onderweg allerlei vragen en weetjes.

 

De route is verkrijgbaar bij de Hof van Seghwaert op 12 september tussen 11.00 en 15.00 uur. Speciaal op deze dag krijgen kinderen bij inlevering van de antwoorden een verrassing. Na 12 september kan de route enkel opgehaald worden tijdens de openingstijden van de Hof van Seghweart.
 

 
Afstand ongeveer 3km. Leeftijd 6-12 jaar.
Startpunt: Hof van Seghweart, achter Gaardendreef 169, Zoetermeer

Meer informatie? Mail naar info@hofvanseghwaert.nl.

Over de Hof van Seghwaert:

De Hof van Seghwaert is een oude perenboomgaard midden in de wijk Seghwaert. Een stukje geschiedenis uit de tijd dat langs de Zegwaartseweg meerdere grote boomgaarden lagen. Nu is de boomgaard een groene oase waar buurtbewoners bij elkaar komen, samen de boomgaard onderhouden en vele activiteiten plaats vinden. “Je leven lang leren” is een belangrijke pijler van de Hof van Seghwaert. Iedereen kan iets, samen kan je alles! Meer informatie: www.hofvanseghwaert.nl

zoetermeerbruistnl-met-zwart.png