Hof van Seghwaert - Natuurtheater.jpg

Workshop Natuurtheater in De Hof van Seghwaert

Datum: 7 & 14 september

Tijd: 19:00 uur inloop, start om 19.30 uur

Locatie: Hof van Seghwaert: Gaardedreef 169,  Zoetermeer

Toegang: gratis

Theater in de natuur voor volwassenen

In september worden er twee korte theaterworkshops gegeven in de Hof van Seghwaert. Theaterdocente Dieuwke Slump neemt je mee in de mogelijkheden om met je lichaam, stem en expressie bijzonder theater te maken in de natuur.

 

Er zijn workshops op 7 en 14 september, inloop om 19.00, start om 19.30 uur. Opgeven voor één van de workshops kan via info@hofvanseghwaert.nl.


Bij voldoende belangstelling zal Dieuwke een tiendelige cursus over natuurtheater geven in de Hof. De workshops zullen hier een voorproefje van zijn. Meer informatie? Mail naar info@hofvanseghwaert.nl.

Over de docent
Dieuwke Slump is gediplomeerd theaterdocent en -maker, afgestudeerd van de Academie voor Theater van ArtEZ Hogeschool voor de Kunsten Arnhem. Dieuwke heeft gespeeld in toneelstukken zoals Onschuld (regie: Danielle Wagenaar) en in performances die ze zelf ook maakte, onder andere op het Internationale Festival voor Theatermakers in Athene en voor het Europese Theaterhuis in Lingen, Duitsland. Ze focust in haar lessen en projecten op het samenbrengen van mensen. Haar theater is experimenteel en open, en biedt ruimte voor iedereen om er een eigen verhaal in te herkennen.

Over de Hof van Seghwaert:

De Hof van Seghwaert is een oude perenboomgaard midden in de wijk Seghwaert. Een stukje geschiedenis uit de tijd dat langs de Zegwaartseweg meerdere grote boomgaarden lagen. Nu is de boomgaard een groene oase waar buurtbewoners bij elkaar komen, samen de boomgaard onderhouden en vele activiteiten plaats vinden. “Je leven lang leren” is een belangrijke pijler van de Hof van Seghwaert. Iedereen kan iets, samen kan je alles! Meer informatie: www.hofvanseghwaert.nl