IMG-3666.JPG

Yoga tussen de perenbomen

Data: 12 en 19 september
Tijd: 10.00 - 11.00 
Locatie: Hof van Seghwaert: Gaardedreef 169
Toegang: gratis
 

Je spieren soepel houden? Yoga/Pilates in de boomgaard is een echte aanrader! Buiten in de rustige en prachtige stiltetuin van De Hof van Seghwaert, afgeschermd door perenbomen.

 

Er wordt van mei tot en met september elke zondag om 10 uur een yogales gegeven door een professionele docente Petra Brummelkamp van Visual Result. De lessen zijn in kleine gezellige groepjes.

 

Normaal kosten de lessen € 7,50 per les, maar speciaal voor het UITfestival zijn de lessen op 12 en 19 september gratis. 

 

Meedoen? 

Als je mee wilt doen kan je je vooraf aanmelden bij de docente Petra via de mail petra.visualresult@gmail.com. De lessen zijn voor zowel mannen als vrouwen.
De Hof van Seghwaert is te vinden achter Kern Kinderopvang.

Hof van Seghwaert

De Hof van Seghwaert is een oude perenboomgaard midden in de wijk Seghwaert. Een stukje geschiedenis uit de tijd dat langs de Zegwaartseweg meerdere grote boomgaarden lagen. Nu is de boomgaard een groene oase waar buurtbewoners bij elkaar komen, samen de boomgaard onderhouden en vele activiteiten plaats vinden. “Je leven lang leren” is een belangrijke pijler van de Hof van Seghwaert. Iedereen kan iets, samen kan je alles!

 

Meer informatie: www.hofvanseghwaert.nl