Yoga tussen de perenbomen op zondag 20 september. 

Datum: 20 september

Tijd: 10.00 uur

Locatie: Hof van Seghwaert: Gaardedreef 169,  Zoetermeer (achter Kern Kinderopvang)

Toegang: gratis

Yoga tussen de perenbomen op zondag 20 september. ​

 

Je spieren soepel houden? Yoga/Pilates in de boomgaard is een echte aanrader! Buiten in de rustige en prachtige stiltetuin van De Hof van Seghwaert, afgeschermd door perenbomen. Er wordt in september elke zondag om 10 uur een yogales gegeven door een professionele docente Petra Brummelkamp. De lessen zijn in kleine gezellige groepjes. In het kader van het UIT-festival is de les op 20 september gratis.

 

 

Als je mee wilt doen kan je je vooraf aanmelden bij de docente Petra via de mail petra.visualresult@gmail.com. De lessen zijn voor zowel mannen als vrouwen.
De Hof van Seghwaert is te vinden achter Kern Kinderopvang, ter hoogte van Gaardedreef 169 in Zoetermeer.

Over de Hof van Seghwaert:
De Hof van Seghwaert is een oude perenboomgaard midden in de wijk Seghwaert. Een stukje geschiedenis uit de tijd dat langs de Zegwaartseweg meerdere grote boomgaarden lagen. Nu is de boomgaard een groene oase waar buurtbewoners bij elkaar komen, samen de boomgaard onderhouden en vele activiteiten plaats vinden. “Je leven lang leren” is een belangrijke pijler van de Hof van Seghwaert. Iedereen kan iets, samen kan je alles! Meer informatie: www.hofvanseghwaert.nl

 

zoetermeerbruistnl-met-zwart.png