Jessica Dansen

Tijd: 17:40 - 17:55 uur

Locatie: Cadenzaplein

Tijd: 16:40 - 16:55 uur

Locatie: Grote Zaal

Dansen is voor iedereen, van jong tot oud en op elk niveau. Bij ons, Jessica Dansen  kunt u voor verschillende dansstijlen terecht: Stijldansen (ofwel Ballroom- en Latin), Argentijnse tango, KidsDance, Salsa, Bootcamp en Latin Moves (een soort zumba) en sinds kort ook rollatordansen voor degene die het toch missen door een beperking.

Daarnaast kunt u bij Jessica Dansen ook terecht voor dansdemonstraties, dansworkshops, het instuderen van een bruiloftsdans, vrijdansen op zowel de donderdag als de zaterdagavond en leuke dansfeesten. 

De show die u zo gaat zien bestaat uit verschillende stijldansen. Binnen de lessen stijldansen worden er 10 dansstijlen aangeboden. Verdeeld in ballroom (ook wel standaard) en Latijns-Amerikaanse dansen. Tijdens de eerste cursus wordt er begonnen met de basispassen en basisfiguren van de volgende zes dansen: Engelse Wals, Tango en Quick Step, ook wel de ballroomdansen genoemd en de Rumba, Cha Cha en Jive, oftewel Latijns- Amerikaanse dansen. Na verloop van de cursussen worden hieraan dansen toegevoegd, zoals Samba, Paso Doble, Slow Foxtrot en Weense Wals en worden de figuren van de eerdere dansen verder uitgebreid. U krijgt met de demo een indruk van verschillende van deze dansstijlen. Kortom: Geniet