header-programmering-uitfestival (2).png

Klapstoelkabaret

Datum: zaterdag 18 september
Tijden:

  • 13.00 - 13.45

  • 16.00 - 16.45 ​

Locatie: Burgermeester Hoekstrapark, Rokkeveen
Toegang: gratis

Neem je klapstoel mee!

 

In het staartje van de coronacrisis brengen we het festivalgevoel weer naar jou toe! Ontdek nieuw talent, gloednieuwe liedjes en conferences tijdens het Klapstoelkabaret. We toeren deze zomer weer met ons mobiele podium langs bijzondere plekken in Nederland en bezoeken ook het UITfestival.

 

Op zaterdag 18 september zie je bij het Klapstoelkabaret in Rokkeveen de eersteklas cabarettalenten Musa en Luan optreden. 

Musa deed ervaring op op het gebied van comedy, hosten en acteren. De Jemenitische Rotterdammer stond in de finale van Cameretten als één van De Waterkonijnen. Zijn solopad bewandelt hij op dezelfde manier: kritisch, ontwapenend, humoristisch, met een flinke dosis zelfspot en niet bang om zijn emoties te delen met het publiek.

Kom hier vast in de stemming met een voorproefje van Musa

Luan is een woordkunstenaar in de breedste zin van het woord en is een gevestigde naam in de spoken word-scene in Nederland. Sinds de Albanese Amsterdammer uit De Baarsjes entree maakte in de poëziewereld stond hij al op vele gerenommeerde podia in Nederland. Sinds mei 2020 is Luan aan het rondtrekken door Nederland met zijn eerste solo-theatervoorstelling genaamd Leeuwenkind. In september 2020 won hij met deze voorstelling de Beste of Fringe 2020 tijdens het Amsterdam Fringe Festival en een maand later sleepte hij de Shaffy Cheque in de wacht bij het Amsterdams Kleinkunst Festival. Je ziet hem gratis en voor niks in het Burgemeester Hoekstrapark in Rokkeveen. Mis hem niet!

Aanmelden

Wil je er ook graag bij zijn? Leuk! Je kan hier gratis jouw ticket reserveren.

 

Ook goed om te weten: er is geen toilet aanwezig op het festivalterrein. Met oog op de lachspieren, is het verstandig dus vooraf thuis te gaan ;-)