OVER HET UITFESTIVAL

Het UITfestival Zoetermeer en de UITparade Zoetermeer werden georganiseerd door Floravontuur Promotie Zoetermeer in samenwerking met o.a. het Stadstheater, de Boerderij, CKC & partners en verschillende cultuur- en muziekverenigingen uit onze stad.

Nieuw! UITparade - vrijdag 13 september

Op het Cadenzaplein en in alle hoeken en gaten van het theater vonden er kleine voorstellingen plaatsvinden van rond de 15 minuten. Denk hier bij aan plekken als de orkestbak, artiestenfoyer, regiecabine, douche en nog vele andere gekke locaties waar je normaal als publiek niet zo snel komt. Het publiek kon een eigen programma samenstellen en bezocht zo unieke optredens van zowel professionele artiesten als verschillende Zoetermeerse talenten. De toegang was gratis!


UITfestival - zaterdag 14 september

Samen met heel Zoetermeer vierde wij de opening van het culturele seizoen! Er waren vele previews van artiesten van het Stadstheater, Cultuurpodium Boerderij en vele andere Zoetermeerse organisaties en verenigingen. Maar er was meer! Zo waren er verschillende workshops voor jong & oud van o.a. Ateliers 1819, Urban Art Studio, CKC & partners, Bibliotheek Zoetermeer en het Stadstheater. Ook waren er in de avond op het Cadenzaplein de leukste professionele artiesten. De toegang was gratis!

Contact

Voor vragen over het evenement zijn wij tijdens kantooruren bereikbaar op 079 316 16 16 of via uitfestival@promotiezoetermeer.nl