Life Line Gospel Choir

Tijd: 18:00 - 18:35 uur

Locatie: Cadenzaplein

Life Line Gospel Choir is een swingend gospelkoor wat elke twee weken oefent in het CKC in Zoetermeer. Life Line is bijzonder omdat ze echte "Black American Gospel" songs zingen onder leiding van dirigente Edith Casteleyn & Pat Winterdal. Edith heeft zelf jaren met het koor van de United States Airforce door Europa en USA gereisd. Life Line Gospel Choir zal optreden tijdens UITfestival Zoetermeer, en wat nog leuker is... jij kunt ook meedoen! Op woensdagavond 11 september en zaterdag 14 september leer je voor slechts €18,50 echte Black American Gospel songs, die je samen met het koor op het UITFestival zal zingen!

Geef je snel op en mail naar lifelinegospelchoir@yahoo.com. Meer informatie vind je op www.lifeline-blackgospel.nl en https://nl-nl.facebook.com/lifelinegospelchoir

Life Line Gospel Choir gaat in mei 2020 naar Nashville voor een aantal optredens; meegaan kan nog, de workshop voor Nashville gaat in oktober van start! Ook zonder mee te gaan naar Nashville is iedereen welkom om mee te repeteren, ook Zoetermeer pashouders.