Prestige

Tijd: 17:00 - 17:15 uur

Locatie: Cadenzaplein

"Putting on a show" gaat over het maken van een prachtige voorstelling. Maar hoe mooi dit alles ook lijkt, het blijft natuurlijk allemaal theater! Gaandeweg dringt het tot ons door dat we -ook in ons dagelijks bestaan- vaak alleen perfecte plaatjes en mooie façades met de wereld willen delen. De apps en social media zijn hier toch immers de perfecte hulpmiddelen voor? Begrijpelijk en verklaarbaar. Toch is de realiteit heel wat weerbarstiger! De drang om alles rooskleurig te presenteren brengt soms de nodige frustratie, eenzaamheid en verdriet met zich mee. Vrijwillig of niet, dit spagaat treft een hele generatie en misschien zelfs meerdere. Hoe vinden we de balans tussen oppervlakkigheid en verdieping waaraan uiteindelijk toch zoveel behoefte bestaat? De 23 getalenteerde zangers/spelers van Prestige verpakken deze eigentijdse problematiek in vrolijke en minder vrolijke spelmomenten in combinatie met altijd prachtige zang, die u bij zullen blijven.

De voorstelling is gemaakt onder leiding van het professionele creatieve duo Irene Borst en Richard FitzHugh.

Theaterzanggroep Prestige is opgericht in februari 2009 en bestaat uit 23 getalenteerde en ervaren amateurzangers. Het ambitieniveau bij Prestige ligt hoog. Wekelijks wordt er 3 uur ontzettend hard en met veel enthousiasme gerepeteerd. Om voldoende repetitietijd te hebben en een spetterende voorstelling van hoog niveau neer te zetten, wordt ook ieder jaar een heel weekend, plus een aantal extra zondagen gerepeteerd. Vanzelfsprekend repeteren de deelnemers iedere week thuis ook hard. Het repertoire is divers en gedurfd en beslaat solo- en ensemblestukken. Om de uitvoeringen extra interessant te maken wordt er regelmatig een uitstapje gemaakt naar een ander repertoire zoals klassiek of pop.De ambitie van Prestige is namelijk om zang en muziektheater te beoefenen op het hoogst haalbare amateurniveau. Onder leiding van een professioneel artistiek team wordt hieraan gewerkt. Prestige heeft sinds haar oprichting ieder jaar een succesvolle muziektheater-voorstelling gerealiseerd in de theaters in de regio Leidschendam-Voorburg, maar vooral in Zoetermeer.
Dit jaar bestaat Prestige dus 10 jaar en met veel enthousiasme werken we aan onze jubileumvoorstelling, “Putting on a show”
Tijdens het Uitfestival brengen we een aantal nummers uit deze voorstelling die we eind november uitvoeren in het CKC theater in Zoetermeer.

De kaartverkoop begint op 1 september via: www.ticketkantoor.nl/shop/puttingonashow  

 

www.prestigezanggroep.nl