vr 13 september

Locatie: Regiecabine

Duur: 15 minuten

gratis toegang

19:45u

Cantiamo

OPERETTE

20:15u

21:00u

21:30u

22:15u

22:45u

Vijf spelers van Cantiamo nemen u in de regiecabine mee naar de wereld van operette. Ze zingen een paar nummers en doen een kleine sketch uit de voorstelling die nog gaat komen.

Op 13 september presenteert Cantiamo, al jaren een begrip in Zoetermeer en omstreken, de operette 'Im Weissen Rössl'. De operettes van Cantiamo zijn van hoge kwaliteit door de prachtige zang, het goede toneelspel en het fantastische orkest. Bovendien krijgen de voorstellingen een extra dimensie door de schitterende kleding en de zelf ontworpen en in eigen beheer gemaakte décors.


'Im Weissen Rössl' is een knotsgekke operette die zich afspeelt in Oostenrijk. 'Im Weissen Rössl' is een gerenommeerd hotel in Salzkammergut. De excentrieke gasten, die het hotel bezoeken, hebben allemaal hun eigen bijzondere karaktertrekken en eigenaardige gewoontes, wat regelmatig tot hilarische situaties leidt. 'Im Weissen Rössl' behoort tot een van de meest opgevoerde operettes. Operette leeft! André Rieu bewijst dat met zijn concerten, die jaarlijks door tienduizenden bezoekers worden bijgewoond. Cantiamo voert de operette 'Im Weissen Rössl' uit op zaterdag 21 en zondag 22 maart 2020, in het Stadstheater in Zoetermeer.

www.cantiamo.nl