Wijkbios

Datum: 5 september

Tijd: 10:00 - 12.00 uur 

Tijd: 15.00 - 17.00 uur

Locatie: Kerkenbos 10,

Meerzicht

Toegang: gratis

Datum: 12 september

Tijd: 10:00 - 12.00 uur 

Tijd: 15.00 - 17.00 uur

Locatie: Zanzibarplein,

Oosterheem

Toegang: gratis

Kies je film en kom naar de Wijkbios!

 

Op zaterdag 5 en 12 september kunnen bewoners van de wijken Meerzicht en Oosterheem genieten van een gratis buitenbioscoop op een centrale plek in de wijk. In de ochtend is er een kinderfilm en in de middag een film voor iedereen vanaf 12 jaar. 

 

De films zijn bekend!

Er is flink gestemd de afgelopen periode via www.filmhuiscameo.nl. We zijn dan ook trots te kunnen vertellen dat de volgende films zijn uitgekozen:

10.00 - 12.00 uur De Kleine Prins
Een klein meisje van 9 jaar moet veel leren en volwassen worden. Haar moeder heeft alles voor haar uitgestippeld in een 'levensplan'. De hele zomer moet zij eraan werken. Haar oude buurman, een piloot, vertelt het meisje over een magische ontmoeting, lang geleden, met een kleine, wijze prins die hem leerde wat echt belangrijk is in het leven.

15.00 - 17.00 uur The Green Book

Tony, voorheen uitsmijter, besluit als chauffeur en lijfwacht te gaan werken voor een getalenteerde concertpianist. De twee kunnen elkaar niet luchten of zien, maar krijgen geleidelijk aan een band met elkaar. Aan de hand van The Green Book , een reisgids die hen informeert over plekken waar Afro-Amerikanen welkom en veilig zijn, reizen ze samen door 'blanke' staten. Om veilig thuis te komen, zullen zij hun verschillen aan de kant moeten zetten.

 

Goed om te weten

In verband met de huidige richtlijnen is er plek voor maximaal 50 mensen en is vooraf aanmelden noodzakelijk. Iedere bezoeker krijgt een schone koptelefoon in bruikleen waarmee naar de film geluisterd kan worden. Wij zorgen voor de stoelen, dus jij hoeft alleen je goede humeur mee te nemen!

 

Meld je aan

Toegang is gratis, maar gezien het aantal beschikbare plaatsen is vooraf aanmelden noodzakelijk.

5 september om 10.00  uur (kinderfilm) HIER AANMELDEN 

5 september om 15.00 uur (12+ jaar) HIER AANMELDEN 

12 september om 10.00 uur (kinderfilm) HIER AANMELDEN 

12 september om 15.00 uur (12+ jaar) HIER AANMELDEN 

De Wijkbios wordt mede mogelijk gemaakt door www.cultuurzomer079.nl 

© ledschermaanhangwagens.nl

zoetermeerbruistnl-met-zwart.png