top of page
Uitfestival Stadstheater web.jpg

Open huis in Stadstheater Zoetermeer

Kom tijdens het UITfestival Zoetermeer naar het Stadstheater en voel je een echte artiest. De rondleiding brengt je namelijk op plekken die normaal gesloten blijven voor het publiek. 

Vrijdag 9 september | 19.15, 20.15, 21.15 uur

Ontdek het Stadstheater tijdens het UITfestival Zoetermeer! Kom langs op vrijdagavond 9 september en voel je een échte artiest tijdens de rondleiding. Deze brengt je namelijk op plekken die normaal gesloten blijven voor het publiek. De rondleiding verrast je met theater van Zoetermeerse bodem op een bijzondere locatie. 

Zaterdag 10 september | 10.00 – 17.00 uur

Om 12.00 uur opent wethouder Iedema de UITfestival-dag bij STAGE kitchen & café. Je bent van harte uitgenodigd hierbij aanwezig te zijn!

Kom naar het UITfestival Zoetermeer en ontdek het Stadstheater. Op zaterdag 10 september beleef je hier de hele dag activiteiten. Zo wordt de Kleine Zaal omgetoverd tot een heus comedy-café en laten een MC en een vlijmscherpe grappenmaker jou 30 minuten lang schudden van het lachen. 

Gegarandeerd lachen bij het Stadstheater:

  • 11.00 uur Chris Verlaan en Wouter Monden

  • 12.30 uur Chris Verlaan en Wouter Monden

  • 14.00 uur Roel C. Verburg en Tim Hartog

  • 15.30 uur Roel C. Verburg en Tim Hartog

Geniet naast de rondleiding van livemuziek, theater van Zoetermeerse bodem, een film van Filmhuis Cameo en gooi je voeten van de vloer tijdens de silent disco. Een heerlijke activiteit om het culturele seizoen mee af te trappen!

bottom of page