OVER HET UITFESTIVAL

Het UITfestival Zoetermeer en de UITparade Zoetermeer werden georganiseerd door Floravontuur Promotie Zoetermeer in samenwerking met o.a. het Stadstheater, de Boerderij, CKC & partners en verschillende cultuur- en muziekverenigingen uit onze stad.

Nieuw! UITparade - vrijdag 13 september

Op het Cadenzaplein en in alle hoeken en gaten van het theater vonden er kleine voorstellingen plaatsvinden van rond de 15 minuten. Denk hier bij aan plekken als de orkestbak, artiestenfoyer, regiecabine, douche en nog vele andere gekke locaties waar je normaal als publiek niet zo snel komt. Het publiek kon een eigen programma samenstellen en bezocht zo unieke optredens van zowel professionele artiesten als verschillende Zoetermeerse talenten. De toegang was gratis!


UITfestival - zaterdag 14 september

Samen met heel Zoetermeer vierde wij de opening van het culturele seizoen! Er waren vele previews van artiesten van het Stadstheater, Cultuurpodium Boerderij en vele andere Zoetermeerse organisaties en verenigingen. Maar er was meer! Zo waren er verschillende workshops voor jong & oud van o.a. Ateliers 1819, Urban Art Studio, CKC & partners, Bibliotheek Zoetermeer en het Stadstheater. Ook waren er in de avond op het Cadenzaplein de leukste professionele artiesten. De toegang was gratis!

Contact

Voor vragen over het evenement zijn wij tijdens kantooruren bereikbaar op 079 316 16 16 of via uitfestival@promotiezoetermeer.nl

BEREIKBAARHEID

De UITparade en het UITfestival Zoetermeer vonden plaats in én rond het Stadstheater Zoetermeer.

Theaterplein 10

2711 EK Zoetermeer

Met het OV

Tramhalte Stadhuis (HTM RandstadRail 3 & 4) ligt op circa 2 minuten lopen.

Busstation Centrum West ligt op circa 10 minuten lopen.

Met de auto

In de nabije omgeving van het festivalterrein bevinden zich voldoende parkeergelegenheden. Zowel in de parkeergarages (2 uur gratis), als aan de openbare weg (betaald of blauwe zone).

OP HET FESTIVALTERREIN

De UITparade en het UITfestival zijn één groot feest voor iedereen. Houd voldoende rekening met elkaar en in het bijzonder met kinderen en met mindervalide bezoekers.

Foto's en video

Op het terrein werd door organisator Floravontuur Promotie Zoetermeer foto- en videomateriaal geschoten. Dit gebruiken wij voor social media, (commerciële) uitingen op onze websites, persberichten en andere vormen van communicatie. Door op de UITparade en het UITfestival aanwezig te zijn geeft de bezoeker automatisch toestemming voor het gebruik van dit beeldmateriaal.

Huisregels

Om het evenement zo gezellig en veilig mogelijk te laten verlopen voor iedereen waren er een aantal huisregels die van toepassing waren tijdens de UITparade en het UITfestival.

De huisregels waren ook te vinden op verschillende plekken op het festivalterrein.

 

Social media

Het evenement was te volgen via Facebook en Instagram en doe nog steeds gezellig met ons mee! Deel jouw foto's met #UITparade079 en #UITfestival079

  • Facebook
  • Instagram
  • Twitter