Over het UITfestival

Tijdens het UITfestival Zoetermeer vieren wij samen met de Zoetermeerders traditiegetrouw het nieuwe culturele seizoen. De inwoners maken op een laagdrempelige manier kennis met de grote diversiteit aan kunst en cultuur in de stad. 

Kunst en cultuur voor iedereen

Kunst en cultuur verrijken de samenleving en toch maakt het niet vanzelfsprekend deel uit van ieders leven. Bij het UITfestival maken wij kunst en cultuur toegankelijk voor iedereen. Dit doen wij door het UITfestival de wijken in te brengen, een divers cultureel programma aan te bieden en de activiteiten veelal gratis toegankelijk te maken. 

Anne Neuteboom_edited.jpg

Het UITfestival verbindt 

Samen zingen, samen dansen, samen optreden en samen maken. Alleen kan je lekker je gang gaan, maar samen is zo veel mooier. Bij het UITfestival geloven we in het bundelen van onze krachten om zo kunst en cultuur aan de Zoetermeerders te verbinden. De professionele makers aan de lokale talenten, de kunstenaars aan de inwoners en andersom. Wij kijken uit naar alle nieuwe samenwerkingen die ontstaan! 

 

Het UITfestival 2021

Het laagdrempelig aanbieden van het prachtige culturele programma van het UITfestival wordt mogelijk gemaakt door Zoetermeer is de plek. De organisatie van het culturele evenement ligt in de handen van CKC & partners en het Stadstheater

 

Corona maatregelen

Uiteraard willen we dat iedereen veilig kan genieten tijdens de activiteiten. We werken daarom volgens de richtlijnen van de overheid, en de voorwaarden van de gemeente Zoetermeer. 

Vragen of ideeën?

Heb jij vragen over het programma van het UITfestival? Wil je meer weten over de veiligheidsmaatregelen die we treffen? Of heb je gewoon leuke en creatieve ideeën voor het evenement? Neem contact met ons op en stuur ons een e-mail.